Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

Cad iad na cineálacha plaisteacha?

Vabastusaeg: 2020-08-10 10:46:31  Löögid: 11

Plastide klassifitseerimine:


Esiteks.Vastavalt plasti erinevatele omadustele pärast kuumutamist on see jaotatud termoplastiliste plastmasside ja termokõvenevate plastmasside vahel.


Termoplastika molekulaarstruktuur on lineaarne struktuur, mis kuumutamisel pehmendab või sulab, võib vormida teatud kuju ja muutub pärast jahutamist kõvaks.See pehmendab uuesti pärast kuumutamine teatud määral, ja seejärel kõvaks pärast jahutamist.Seda protsessi võib korrata mitu korda.Nagu polüvinüülkloriid, polüetüleen, polüstüreen jne. Vormimine termoplasti on suhteliselt lihtne, saab toota pidevalt, ja on suhteliselt suur mehaaniline tugevus, nii et see areneb kiiresti.


Termoseerivate plastmasside molekulaarstruktuur on keha struktuur, mis ka pehmendab, kui seda kuumutatakse, ja saab vormida teatud kuju, kuid pärast kuumutamist teatud määral või lisades väike kogus tahkestavat ainet, see on karastatud ja seatud, ja see ei muutu pehme või muutub pärast kuumutamist.Kuju.Pärast termokõvenevate plastmasside töötlemist ja moodustumist ei pehmenda neid enam kuumus, mistõttu neid ei saa ringlusse võtta ega taaskasutada.Näiteks fenoolplastid, aminoplastid ja epoksüvaigud on kõik sellised plastid.Termoseerivate plastmasside vormimisprotsess on keerulisem, nii et pideval tootmisel on teatavaid raskusi, kuid selle kuumusvastupidavus on hea, deformeerumine ei ole lihtne ja hind on suhteliselt madal.


Kaks.Vastavalt plastide erinevatele kasutusviisidele on see jagatud üldisteks plastideks ja inseneriplastideks.


Üldotstarbelised plastmassid on plastid, millel on suur saagikus, madalad hinnad ja lai kasutusotstarve.Need hõlmavad peamiselt viit liiki polüolefiini, polüvinüülkloriidi, polüstüreeni, fenoolplasti ja aminoplasti.Paljud inimestes ja#39 kasutatavad tooted on valmistatud nendest üldkasutatavatest plastidest.


Tehnilised plastmassid on plastid, mida saab kasutada inseneri struktuurimaterjalidena ja asendada metalli tootva masina osad.Näiteks polüamiid, polükarbonaat, polüoksümetüleen, ABS vaik, polütetrafluoroetüleen, polüester, polüsulfoon, polüimiid jne. Tehnikaplastidel on madala tihedusega omadused, kõrge keemiline stabiilsus, head mehaanilised omadused, parem elektriline isolatsioon ning lihtne töötlemine ja vormimine.Neid kasutatakse laialdaselt sellistes tööstusharudes nagu autod, elektriseadmed, kemikaalid, masinad, instrumendid ja mõõturid, samuti kosmosenavigatsioon ja raketid.raketid ja muud aspektid.



58-2.jpg

Eelmine: Forbhreathnú agus réamhaisnéis...

Järgmine: Cad iad na hábhair mhúnla plais...